Vi har fått nytt merke i Butikken

Vi har fått nytt merke i Butikken

Bouncebackbirdie har nå endelig fått inn et nytt merke i nettbutikker, og på stand neste gang vi har det. Denne gangen falt valget på Latitude 64. Vi har mottatt noen men venter fortsatt på om lag 60 disker som ikke er kommet til lager enda. I den sammenheng tenkte jeg det kunne vert gøy å gå litt igjennom noen av diskene som vi har fått inn i butikker.

Gold Orbit Saint Pro - Kristin Tattar Team Series 2024:

Saint Pro er storebroren til Saint med ekstra stabilitet for den mer erfarne spilleren. Selv om den er mer overstabil, opprettholder den de gode glide- og kontrollerbare flyegenskapene til den vanlige Saint. For spillere med god armhastighet er denne fairway-driveren et must.

 

Opto Compass:

Naviger gjennom fairwayene med Compass. Denne rette disken vil gå hvor enn du trenger den, og holder hvilken som helst linje på en forutsigbar måte. Ikke dyp, denne platen vil passe i enhver hånd. Hyzer, straight, anhyzer; Compass er en disk du kan stole på i alle vinkler.

 

Opto-Ice River:

River er en av Latitudes mest populære disker det siste tiåret, sannsynligvis på grunn av dens enorme GLIDE. The River er en fairway-driver for de nøyaktige kastene som krever god kontroll. Den er lett å kaste og passer til de fleste spillers kraft- og ferdighetsnivåer. Med liten fade og fantastisk glid, kan du virkelig la den fly på de store anhyzer-kurvene.

 

Grand Savior:

Spar kast og kjør bort med Frelseren! Denne overstabile putter/midrange-hybriden har ett formål, å heve approach-kastet ditt. Saviour har et pent grep og flat overside som gjør den ideell for forehand-skudd.

Vi er veldig fornøyde med å ha fått inn Latitude som vårt neste merke i butikken. Men hvilket merke ønsker dere er det neste som vi tar inn i butikken? Vi ønsker å høre deres meninger.

 

 

 

 

 

Tilbake til bloggen