Spill i uvær

Spill i uvær

Spille i uvær er kanskje synonymt med å spille i Bergen, eller relativ høg luftfuktighet som det også kalles. Så skal du lykkes på banen må du følge disse BBB-tipsene.

BBB1. Tørr, helst disken.

Dette er første prioritet, våt disk er vanskelig å kaste.

BBB2. Tørre never.

Andre prioritet, hold nevene dine tør. Våte hender = Våt disk = uforutsigbar flybane. BBB anbefaler bruk av håndklær, dirtbag eller kalk bag.

BBB3. Håndklær.

Har blitt nevnt, men ta med håndklær. 1stk for vært hull, altså 18. Men en sikkerhetsfaktor på 2 så må du ha med deg en 250L bag med håndklær.

 BBB4. Klær (paraply)

Ingen skal fortelle vestlendingene hvordan vi skal kle oss eller te oss. Men….
Ta med regnklær, det kan bli venting. En vått og muggen spiller, spiller ikke bra. Paraply er også bra å ta med seg til sekken slik at den og diskene dine holder seg tør mellom hullene.

 BBB5. Sko

Ha gode sko, som tåler vann og har et grett mønster slik at du ikke sklir midt i Eagle putten.

BBB6. Tid

Selv om det er dritt vær og du har spilt middels, så ta deg tid til å gjennomføre rutinene dine og ikke minst tørke diskene dine. Du kan fortsatt spille til PB i regn.

Til slutt, godt humør kommer du langt med. Det er alltids ok å synge ved Olga Mari, men du kommer lengre med eit smil og godt humør kanskje du møter på noen som hjelper deg i å bli bedre. Så bli en av oss i BBB, «Av diskgolfere, for diskgolfere»

 

Tilbake til bloggen