Solundmesterskapet 2024

Solundmesterskapet 2024

Solund-mesterskapet 2024 et fantastisk arrangement! Genuin discgolf glede på sitt aller beste. Først vil Bouncebackbirdie si tusen takk til Solund Sendebrettlaug for å være en del av dette arrangementet og tusen takk til alle som kom innom vår lille sjappe, det setter vi stor pris på.

Vi fikk heldigvis sol på konkurranse dagen.
Hva er Solund-mesterskapet og hvor er Solund? Vel den siste er veldig enkel å svare på

"Solund er en kommune i distriktet Ytre Sogn i Vestland fylke, med administrasjonssenter på tettstedet Hardbakke. Kommunen ligger på øyer ytterst i Sognefjorden mot Nordsjøen. Med sine mange øyer, holmer og skjær er dette den vestligste kommunen i landet"

Dette er hentet rett fra Wikipedia. Forklart med mine egne ord

"En perle, gjemt vekk i havgapet. Her har du et lite lokalt samfunn med 800+ mennesker som i fellesskap bygger et av Vestlandets kjekkeste events"

Også, hva er Solund-mesterskapet? Vel, det er fort blitt Vestlandets største og kjekkeste discgolf turnering, i begynnelsen var det bare 20stk pluss. Nå, 20stk + på venteliste. Det er fantastisk hva lokal samfunnet har fått til. Igjen, vi i BBB vil bare takke så masse for muligheten til å bidra og stiller opp igjen til neste år!

Er du nysgjerrig på bane layoutene så klikk på denne lenken der finner du alt du trenger å vite. https://udisc.com/courses/draumeparken-diskgolfdestinasjon-tvwE

Til slutt en liten filmsnutt fra oss og JustthrowDG

 


Tilbake til bloggen