Discraft Tour-series 2024

Discraft Tour-series 2024

Som dere kanskje har sett så har vi hatt Discraft sine Tour-series discer ute på forhånd salg her hos oss i noen uker nå. Nå har vi endelig fått disse inn på lager og holder på å ta bilder av de som ikke er solgt på forhånd salg. Disse kommer ut på siden fortløpende. I tillegg til dette er vi i gang med å sende ut discene til dere som har kjøpt på forhånd salg. Disse vil bli sent fortløpende til de som har bestilt sending via post. Og vill bli klar gjort for utlevering til de som ønsker å hente discene på vårt lager. Det vil være åpent lager fredag 12.04.2024 mellom klokken 19.00 - 21.00 adresse er Totlandsvegen 2, 5224 Nesttun.

I denne sammenheng ønsker jeg å kjøre en liten gjennomgang årets Tour-series discer.

Anthony Barela

I 2024 vil Anthony Barela for andre året på rad ha Venom som sin Tour Series disc!

Discraft Venom er en omarbeidet disc som henvender seg til spillere med betydelig armslag, og maksimerer distansemuligheten. Den er spesielt egnet for kraftkastere som søker en overstabil og pålitelig maksimal distance driver som kan håndtere motvind og gi jevn ytelse.

Holyn Handley

I 2024 vil Holyn Handley ha Vulture som sin Tour Series disc!

Vulture av Discraft er kjent for sin langtrekkende plassering og kontrollerbare flyegenskaper. Denne disken blir verdsatt for sin mindre stabile fly sammenlignet med noen andre drivere, og tilbyr mer gli, og den blir anerkjent for å være et pålitelig valg spesielt når presisjon er nødvendig på banen. Vulture er ideell for spillere som trenger en disk som tilbyr jevn ytelse, og som passer godt med Holyn Handleys kraftige kast og hennes strategiske tilnærming til spillet.

Missy Gannon

I 2024 vil Missy Gannon ha Thrasher som sin Tour Series disc!

Thrasher er designet for å være en brukervennlig distance driver med en flyvebane som gir betydelig glide. Dette gjør Thrasher til et utmerket valg for spillere som kanskje ikke har den kraftigste armsvingen, men likevel trenger avstand. Evnen til å utføre hyzer flips og lange turnovers gjør den også til en allsidig disc i ulike situasjoner.

Aaron Gossage

I 2024 vil Aaron Gossage ha Raptor som sin Tour Series disc!

2024 Tour Series Raptor er en pålitelig overstabil driver. Raptoren opprettholder sin flysti jevnt, motstår tendensen til å vende seg selv om den kastes med kraft. Stabilitetsvurderingen på 2.1 gjør den til et solid valg for motvind og kraftkast, spesielt for de som har en sterk forhånd eller bakhånd.

Chris Dickerson

I 2024 vil Chris Dickerson ha Buzzz som sin Tour Series disc!

2024 Tour Series Buzzz er høyt ansett for sin allsidighet og pålitelighet som en midrange-disk. Kombinasjonen av flyvurderinger gjør Buzzz til en førstevalgsdisk for både nye spillere og erfarne konkurrenter, da den presterer jevnt godt i ulike forhold og kan håndtere en rekke kastetyper, fra rette linjer til milde anhyzers og hyzers.

Valerie Mandujano

I 2024 vil Valerie Mandujano ha Scorch som sin Tour Series disc! 

2024 Tour Series Scorch er en dynamisk distansedriver som tilbyr spillere betydelig gli og en pålitelig fade. Den passer godt for både nybegynnere og mellomliggende spillere som en rett-flygende disk som forblir motstandsdyktig mot vinden. Mer avanserte spillere kan forvente at den leverer høye hastighets-svinger med en sen fade, noe som resulterer i imponerende avstand. Den er designet for å oppføre seg som en fairway driver, men med rekkevidden til en distansedriver, og passer perfekt inn i ulike disc golf-scenarier.

Adam Hammes

I 2024 vil Adam Hammes ha Zone OS som sin Tour Series disc! 

The 2024 Tour Series Zone OS er en ekstremt overstabilt disk som er motstandsdyktig mot vridning og gir en kraftig, forutsigbar fade. Zone OS sitt design gjør at den presterer jevnt selv når vinden øker, og den tilbyr et behagelig grep som både erfarne og nye spillere vil sette pris på for dens ytelse og tillitsskapende pålitelighet.

Ezra Aderhold

I 2024 vil Ezra Aderhold ha Nuke som sin Tour Series disc! 

2024 Tour Series Nuke er en maksimal hastighets distansedriver designet for spillere som kan utnytte sin kraft. Den tilbyr en blanding av hastighet og stabilitet med en svak sving og sterk avslutning, og denne Nuke er spesielt godt egnet for de med kraftig kast. Mens Nuke krever mye, er den et førstevalg for mange nybegynnere og erfarne spillere på grunn av sin konsistens og distansepotensial.

Corey Ellis

I 2024 vil Corey Ellis ha Force som sin Tour Series disc! 

2024 Tour Series Force er en disk som gir spillere selvtilliten til å utføre ulike linjer på banen. Det er en overstabilt distansedriver med betydelig gli. Den er en favoritt blant spillere som har kraft til å kaste hardt og ønsker en disk som kan håndtere alt, inkludert motvind. Kastet både forhånd eller bakhånd, er Force et verktøy for angrep på banen.

Paige Pierce

I 2024 vil Paige Pierce gå videre fra Fierce og vil nå ha Passion som sin Tour Series disc!

Passion har vært en fast inventar i Paiges bag siden den ble lansert. Fyller et gap mellom Buzzz og din favorittdriver, har Passion vært et foretrukket alternativ for vår fellesskap og andre Elite Team-medlemmer. I JB Z FLX kan du forvente at denne serien kommer ut av esken stabilt, men over tid vil den utvikle seg til en rett kaster.

Paul McBeth

I 2024 vil Paul McBeth gå videre fra Luna og vil ha Kratos som sin Tour Series disc!

Utformet fra Luna, er Kratos en grunn, beaded, putt og approach disc som tilbyr pålitelig stabilitet under alle forhold. Siden den ble lansert, har både profesjonelle og amatører tiltrukket seg den, noe som gjør denne disken til en av de mest populære på markedet.

Tilbake til bloggen