Base eller premium-plast.

Base eller premium-plast.

Baseplast:

Baseplast utmerker seg ved sin gummiaktige kvalitet, ofte litt mykere og mer klebrig enn premium-plast. Den er en rimeligere variant, ideell for nybegynnere eller de som er usikre på preferansene sine. Baseplast gir bedre grep, spesielt i fuktige forhold, og foretrekkes ofte for puttere for å sikre optimal kontakt med kjettingene. En unik egenskap ved baseplast er dens evne til å forandre seg over tid, spesielt når den utsettes for påkjenninger som trær eller steiner.

Discgolf plast - granulat

Mange ser dette som positivt, da slitasjen gradvis gjør disken mer understabil og åpner for nye, spennende flyve egenskaper. Å ha en "innspilt" eller "beat-in" disk gir deg også en dypere forståelse av stabilitet og vinkler fra starten av din disc golf-reise. Baseplast er ideell for puttere, gir rask innspilling av disker, og tillater variasjon av samme disk med ulik stabilitet i baggen. Den stopper raskt på bakken, gir nøyaktighet, og fungerer godt i regnvær med sitt gode grep. Prisvennlig og perfekt for testing før investering i premiumplast.

 

Premium-plast:

Premium-plast er slitesterk, men med mindre grep enn baseplast. Den er ofte gjennomsiktig, tåler juling og beholder flyveegenskapene lengre.

Discgolf plast - granulat

Investering i premium-plast gir diskene dine lengre levetid og en rekke fordeler: holdbarhet, mangfoldig utvalg, bedre ytelse i kalde temperaturer, og fleksibilitet for et godt grep. Velg premium for pålitelige, langvarige disker og utforsk det store utvalget for å finne din foretrukne plasttype.

 

Disc Golf Plasttyper Avslørt:

Noen gang lurt på mangfoldet av plast i disc golf? Hver tjener sitt unike formål - noen for holdbarhet, andre for grep.

Hvordan å velge:

Valg av riktig plast avhenger av diskens formål. Premiumplast passer for de som ønsker en holdbar, overstabil driver. Baseplast, perfekt for rask innspilling og gradvis understabilitet, passer for de som søker midrange.

Putter-plastikk:

Putter preferanser varierer, men baseplastens forskjellige hardheter - fra myk til steinhard - dominerer. Den gripende teksturen hjelper til med kjedeberøring, og gjør den til den uoffisielle "putterplasten". Men for lang levetid i en kasteputter, kan premium-plast være ditt valg.

Midrange Marvels:

Ønsker du kontroll gjennom trange områder? Baseplastmidranges tilbyr en gripende tekstur for presis kontakt og mindre uønsket bakkelek. De slites også raskere, forbedrer understabilitet og holder disken på målet.

Driver Dilemma:

For drivere som tåler maksimal slitasje, er premiumplast det beste valget. Men hvis du er ny og utforsker raske disker, kan en fairwaydriver i baseplast være et klokt valg. Den spilles raskt inn for økt responsivitet.

Tilbake til bloggen